Livram coletele in tara prin FanCourier.

Daca sunteti din Oradea, va invitam sa ridicati coletul direct de la magazin. Numele si locatia magazinului le aflati de pe pagina produsului, aici:

  1. Dupa ce ati ales produsul dorit si l-ati comandat de pe site, Facebook sau OLX, unul din agentii nostrii de vanzari va reveni cu un telefon pentru a confirma in detaliu starea produsului, mici defecte, zgarieturi.
  2. Veti primi poze mai multe si filmare cu produsul dorit.
  3. Daca va convine, veti fi rugat sa platiti un avans de ~100 de lei (valoarea avansului e listata pe pagina produsului).
  4. Dupa ce incasam avansul, va trimitem coletul prin curier cu plata ramburs, mai putin valoarea avansului.

Produsele mai sensibile la transport (laptop-uri, unele televizoare) si cele mai scumpe de 1000 de lei, necesita asigurare de transport (1% din valoarea coletului).

Daca sunteti in afara zonei de acoperire FanCourier, platiti ~1 leu pentru fiecare Km suplimentar. Puteti verifica zona de acoperire aici.

Livrarea prin FanCourier costa in general intre 25-30 de lei (pentru telefoane, tablete, laptop-uri, camere foto, bijuterii, ceasuri), dar poate depasi aceasta suma la coletele mai grele sau voluminoase (de ex: scule si unele, biciclete, electrocasnice, televizoare etc.).